Om mig

TFARKITEKTUR

www.tfarkitektur.se

VEM ÄR JAG?


Thor-Oscar heter jag. Född och uppvuxen i Båstad och på Bjärehalvön och nu även verksam arkitekt i Båstad. Mina studieår inledde jag 2004 på Den Skandinaviska Designhögskolan i Århus. Sedan följdes detta av arkitektskolan på Chalmers i Göteborg och sedan The Royal Danish Academy of Fine Arts i Köpenhamn. Dessa arkitekturutbildningar är ganska olika. Från Chalmers arkitektskola har jag tagit med mig mycket av det konkreta tekniska hantverket, medan arkitektskolan i Köpenhamn arbetar mycket med experimentiella och filosofiska koncept kring just arkitektur. Utöver mina studier har jag även varit involverad i en rad grafiska projekt .

 

Arkitektur är kort och gott kunskap om teknik och konst. För mig personligen handlar arkitektur om att skapa god livskvalitet. Något som jag värdesätter väldigt högt är därför bra, naturliga material som håller över lång tid. Material som påverkar miljön och huset - inte negativt - utan positivt. I en skissprocess tycker jag  det är viktigt att ha det långa perspektivet. Fundera på om ditt nya hus eller tillbyggnad kommer vara lika attraktivt om 30, 50 och 100 eller 200 år.


Förutom att välja bra material så tycker jag att arkitektur handlar om att förena funktion med estetik. Av den kanske dyraste investeringen vi någonsin gör - vårt hem - kan man kräva att det skall vara både snyggt och funktionellt. Men, även i morgon. Det är häri min yrkeskonst och mitt yrkesansvar ligger; att hålla både dina behov just här och nu och det långa perspektivet i huvudet samtidigt. 

info@tfarkitektur.se  |  0760 154 600  |  Ängelholmsvägen 1  |  269 31 Båstad

Godkänd för F-skatt  |  Copyright @ All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera